8.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Neznanec naj bi ga z glavo udaril v nos

31. 12. popoldan so policisti v Ilirski Bistrici ustavili 69-letnega domačina in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki pa ga je odklonil. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

1. 1.

Takoj čez polnoč so policisti dobili obvestilo, da je v koprski Taverni nekdo poškodoval mlajšega moškega z Gorenjske. Neznanec naj bi ga z glavo udaril v nos in mu pri tem zlomil obrazne in lobanjske kosti ter nos. Huje poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico. Policisti zbirajo informacije o dogajanju.

Ob 0.50 nas je obvestil očividec, da je na cesti Strunjan – Parencana v jarku skuter, ob njem pa leži moški. Policisti so na kraju ugotovili, da je 43-letnik vozil moped po kolesarski poti iz tunela Valeta proti krožnemu v
Strunjanu. Zaradi nepravilne strani vožnje je zapeljal iz v levo v obcestni jarek in padel. Zdravniško pomoč je odklonil, prav tako tudi odrejen preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled. Izdan mu je bil plačilni nalog po 37/4-3 IN 107/12-10 ZPRCP.

2. 1.

Popoldan so policisti v Rižani ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila z okolice Kopra. Opravljen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0.54 mg/l. Sledi mu plačilni nalog.

Ob 22.55 so nam prijavili, da je nekdo vlomil v lokal v Dolnjih Ležečah. Ukradel je blagajniški minimum, zatem pa vlomil še v stanovanje, od koder je odnesel večjo vsoto denarja in nakit.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine