24.7 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Neverjetno! V Savi našli truplo moškega (21), ki naj bi ljubimec (19) zadavil

Hrvaško pretresa grozljiv zločin. V soboto so v Savi našli truplo neznanega moškega, portal 24sata pa piše, da se je izkazalo, da gre za pogrešanega 21-letnika, ki naj bi bil umorjen.

 

Po neuradnih podatkih, ki jih navaja portal, naj bi se zločin zgodil 7. marca, ko naj bi 19-letni osumljenec, ki naj bi bil ljubimec žrtve, 21-letnika zvobil na nasip ob Savi. Osumljenca je sicer policisti uradno osumili umora 21-letnika že pred petimi dnevi, torej preden je bilo truplo najdeno. Po neuradnih podtkih portala, naj bi se do zadostnih informacij za tako ravnanje policisti dokopali s spremljanjem telefona umorjenega.

Uradno je policija sporočila, da naj bi bil 19-letnik osumljen, da je 7. marca okoli 17. ure iz Osijeka pripotoval v Zagreb in odšel na nabrežje Save, od koder naj bi poklical 21-letnika in mu predlagal srečanje na nabrežju. Ta je kmalu prišel na dogovorjeno lokacijo, kjer sta se nekaj časa pogovarjala, nakar naj bi se spustila vse do obale reke. Tam pa je 19-letnik na doslej še neugotovljen način ubil žrtev in njegovo truplo vrgel v reko.

Odvetnica osumljenega je za portal dejala, da njen klient v preiskavi sodeluje in odgovarja na vprašanja, ki jih zastavljajo preiskovalci. Zaradi suma vplivanja na priče in begosumnosti mu je bil odrejen enomesečni pripor.

Po neurdanih informacijah portala naj bi osumljeni svojo žrtev zadavil, na sodišču pa naj bi dejal, da je bil napaden in se je branil.

Zadnje novice

Sorodne vsebine