9.1 C
Ljubljana
četrtek, 4 marca, 2021

Neverjetno, drzne tatvine se kar vrstijo!

Včeraj, nekaj pred 19. uro, je neznani storilec na območju Bežigrada neopaženo odprl odklenjena vrata stanovanja in iz hodnika odtujil žensko torbico z vsebino. Dejanje je bil izvršeno v času, ko so se v stanovanju nahajali stanovalci, tatvino pa so opazili kasneje. Policisti z zbiranjem obvestil za izsleditev za zdaj še neznanega storilca nadaljujejo in bodo o vseh zbranih obvestilih o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

 

Včeraj, okoli 8. ure, je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o drzni tatvini, ki je bila dan prej izvršena na območju Most. Neznani storilec je oškodovanko   zamotil   s   tem,   da   se   je   predstavil   kot delavec telekomunikacijskega podjetja. V tem času so sostorilci vstopili v objekt in iz njega odtujili gotovino. Storilci so se kraja odpeljali v osebnem avtomobilu  Renault megane, temnejše barve. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev za zdaj še neznanih storilcev. Opis enega od storilcev: moški star okoli 35 let, visok okoli 170 cm, normalne postave, kratkih rjavih las, oblečen v temnejša oblačila.

V Kortah je nekdo z dvorišča hiše ukradel skuter Gilera Runner 125 ccm, reg. KPJ2-08, črne barve z dodatki rumene, rdeče in na bokih rumeno rdeč znak v obliki ognja, vreden 1.000 evrov. Skuter je letnik 1999 in je bil zaklenjen v krmilu in disku.

V  okolici  Krškega  je  med  11.  in  22.  uro  nekdo  skozi okno vlomil v stanovanjsko   hišo  in  odtujil  zlat  nakit.  Lastnica  ocenjuje,  da  je oškodovana za 400 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine