23.9 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Neverjetno, drzne tatvine se kar vrstijo!

Včeraj, nekaj pred 19. uro, je neznani storilec na območju Bežigrada neopaženo odprl odklenjena vrata stanovanja in iz hodnika odtujil žensko torbico z vsebino. Dejanje je bil izvršeno v času, ko so se v stanovanju nahajali stanovalci, tatvino pa so opazili kasneje. Policisti z zbiranjem obvestil za izsleditev za zdaj še neznanega storilca nadaljujejo in bodo o vseh zbranih obvestilih o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

 

Včeraj, okoli 8. ure, je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o drzni tatvini, ki je bila dan prej izvršena na območju Most. Neznani storilec je oškodovanko   zamotil   s   tem,   da   se   je   predstavil   kot delavec telekomunikacijskega podjetja. V tem času so sostorilci vstopili v objekt in iz njega odtujili gotovino. Storilci so se kraja odpeljali v osebnem avtomobilu  Renault megane, temnejše barve. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev za zdaj še neznanih storilcev. Opis enega od storilcev: moški star okoli 35 let, visok okoli 170 cm, normalne postave, kratkih rjavih las, oblečen v temnejša oblačila.

V Kortah je nekdo z dvorišča hiše ukradel skuter Gilera Runner 125 ccm, reg. KPJ2-08, črne barve z dodatki rumene, rdeče in na bokih rumeno rdeč znak v obliki ognja, vreden 1.000 evrov. Skuter je letnik 1999 in je bil zaklenjen v krmilu in disku.

V  okolici  Krškega  je  med  11.  in  22.  uro  nekdo  skozi okno vlomil v stanovanjsko   hišo  in  odtujil  zlat  nakit.  Lastnica  ocenjuje,  da  je oškodovana za 400 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine