22.6 C
Ljubljana
sreda, 16 junija, 2021

Neverjetno bogat ulov vlomilca na Štajerskem – odnesel kar štiri harmonike naenkrat

S področja kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tri primere tatvine denarja. V Moravskih Toplicah je neznanec izvršil tatvino mobilnega telefona. Obravnavani sta bili še dve tatvini goriva na bencinskem servisu in ponarejanje listin, so sporočili iz PU Murska Sobota.

 

Tudi gorenjski policisti so beležili tatvine. Na Zgornjem Brniku je bilo v petek okoli 20. ure vlomljeno v kombi.  Razbito  je  bilo  steklo na vozilo. Lastnik ne pogreša ničesar. Še trije  vlomi  v  vozila  so  bili  obravnavani  včeraj.  Na Jamniku je bilo vlomljeno v dva osebna avtomobila in z njih odtujeni denarnici, enega vloma pa storilec ni dokončal in je ostalo pri poskusu. Na Ulici Tatjane Odrove v Kranju pa so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Odtujen je bil manjši znesek denarja.

V  kraju  Pševo  je  bila  odtujena  gozdna  traktorska prikolica za prevoz hlodovine s hidravlično dvigalko znamke Palms večje vrednosti.

Štajerski policisti so prav tako zabeležili vlom. Na  območju  Sl.  Bistrice  je  bilo  vlomljeno  v  stanovanjsko  hišo  in delavnico. Neznani storilec je ukradel več kosov orodja in štiri harmonike. Skupna škoda znaša okoli šest tisoč evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine