5.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Neverjetna tragedija in splet okoliščin: pri Mozirju vozilo pokopalo voznika pod sabo

V Dobrovljah pri Mozirju je v torek zvečer življenje izgubil 41-letni voznik osebnega vozila. Voznik je namreč po trčenju v drevo padel iz vozila, vozilo pa je potem zapeljalo čez njegovo telo. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

 

Po navedbah policije je vozniku pri vožnji po klancu navzgor ugasnilo vozilo. Ker ga ni uspel spraviti v pogon, ga je z ugasnjenim motorjem, v prostem teku in z odprtimi vrati vzvratno zapeljal po strmini navzdol. Pri tem je vozilo trčilo v drevo in voznika, ki je padel iz njega, pokopalo pod seboj.

To pa žal ni edina včerajšnja žrtev naših cest. Za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila 1. januarja zjutraj v bližini Trbovelj, je v torek umrl 34-letni voznik osebnega vozila. Kot so spomnili na Policijski upravi Ljubljana, se je nesreča zgodila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Voznik je izgubil oblast nad vozilom ter trčilo v skalnato steno in kilometrsko oznako.

Vozilo se je nato dvignilo v zrak in se prevrnilo na bok, nato pa pristalo na kolesih. Ko se je avtomobil prevrnil, je voznik zaradi neuporabe varnostnega pasu padel iz vozila. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Voznik je bil edini udeležen v nesreči, so še zapisali na ljubljanski policijskih upravi.

Zadnje novice

Sorodne vsebine