6.7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Nesreča na tirih, ki pa se je k sreči končala brez žrtev

Danes ob 9.34 so bili policisti obveščeni o trčenju osebnega avtomobila in vlaka na železnišškem prehodu pri Stari vasi v Postojni. Železniški promet je bil začasno ustavljen.

 

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 61-letni voznik osebnega avtomobila iz Postojne zapeljal preko železniškega prehoda. Po njegovi izjavi se je v času, ko je bil na tirih, zapornica spustila med vozilo in lahki priklopnik. S sinom sta poskušala odpeti lahki priklopnik, med umikanjem vozila s tirov pa je pripeljal vlak in trčil v prednji del vozila.V nesreči ni bil nihče poškodovan, na tovornem vlaku je nastala minimalna škoda, vozniku pa je bil izdan plačilni nalog. Njuna avantura pa bi se lahko končala tragično, saj bi moral voznik ustaviti že takoj, ko se je na signalni napravi vključila rdeča luč.

Včeraj,  okoli 12. ure se je na Litijski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. Do prometne  nesreče  je  prišlo,  ker  je  voznik  pri  zavijanju levo odvzel prednost  motoristu, ki je pripeljal nasproti. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Včeraj,  nekaj  pred  7.  uro  se  je na Dunajski cesti v Ljubljani zgodila prometna  nesreča,  v  kateri  je  bil samoudeležen  mopedist, ki je zaradi nepravilnega premika  padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

 
Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V okolici Tržiča je otrok padel s kolesom, kranjski policisti  pa  so obravnavali prijavo prometne nesreče motorista v Cerkljah na Gorenjskem. Oba udeleženca sta po podatkih policije lažje poškodovana.
 

Zadnje novice

Sorodne vsebine