-1.1 C
Ljubljana
torek, 25 januarja, 2022

Nesreča na štajerski in gorenjski avtocesti

Včeraj, okrog 22.50, se je na avtocesti A1 v Pesnici huje poškodoval 41-letni motorist, ki je padel po vozišču po tem, ko je oplazil odbojno ograjo, so sporočili mariborski policisti.

 

Pomurski policisti pa so včeraj obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, šest povoženj divjadi in pridržali enega kršitelja. S področja kriminalite na območju Ljutomera obravnavana tatvina kovinskih delov in lahka telesna poškodba. Na območju Murske Sobote pa obravnavana goljufija pri prodaji. Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Gorenjski policisti pa poročajo o prometni nesreči na gorenjski avtocesti. V prometni nesreči gre za samoudeležbo voznice osebnega avtomobila, ki je med vožnjo silovito trčila v naletno varnostno ograjo na avtocesti med Brnikom in Voklem ter se z vozilom prevrnila na streho. Voznica je uporabljala varnostni pas, ki je v kombinaciji z ostalimi elementi varnosti v vozilu zelo zmanjšal težo poškodb. Po prvih podatkih je voznica lahko telesno poškodovana. Zaradi povzročitve nesreče jo policisti obravnavajo v prekrškovnem postopku.
Promet na avtocesti je bil oviran približno eno uro.

Zadnje novice

Sorodne vsebine