18.7 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Nepreviden občan nasedel drzni tatici, ki mu je tako rekoč pred nosom sunila denar in se odpeljala

Na območju Viča je neznana storilka včeraj okoli 15. ure izkoristila nepazljivost oškodovanca in mu odtujila denar iz denarnice. Storilka je oškodovanca naprošala za prostovoljne prispevke, medtem pa mu je iz denarnice, ki jo je imel v rokah odtujila 50 evrov, nato pa se s kraja odpeljala z osebnim vozilom. Policisti v zvezi dejanja iščejo vozilo srebrne barve znamke VW Sharan, starejše izdelave, z nameščenimi francoskimi registrskimi tablicami.

 

V noči na 4. 4. je v naselju Orehovec na območju Kostanjevice na Krki nekdo z dvorišča stanovanjske hiše odtujil osebni avtomobil Mitsubishi pajero 1.8, letnik 2006, svetle kovinsko sive barve, registrskih oznak KK RR-052. V vozilu so bili kontaktni ključi in električno orodje.

V Dolgi Raki na območju Krškega je nekdo vlomil v dve starejši nenaseljeni stanovanjski hiši. Odtujil ni ničesar, z vlomov pa je povzročil za okoli 200 evrov škode.

V Selah pri Raki je med 2. 4. in 3. 4. neznanec vlomil v gospodarski objekt ob stanovanjski hiši in odtujil motorno žago in dve posodi z gorivom. Lastnika je oškodoval za 130 evrov.

Med 2. 4. in 3. 4. je iz rastlinjaka v okolici Šentjerneja nekdo odtujil večjo količino solate in lovsko kamero. Škode je za okoli 300 evrov.

Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 5 vlomov. V okolici Grosuplja je neznani storilec vlomil v poslovne prostore, od koder je odtujil več kolutov bakrenih vodnikov. Podjetje je oškodoval za okoli 8000 evrov.

V Ljubljani je neznani storilec vlomil v stanovanje od koder je odtujil več nakita. Nastalo je za okoli 5000 evrov škode.

Na območju Šiške je neznanec poskušal vlomiti v stanovanje, vendar je od dejanje nato odstopil. Na območju Bežigrada je neznanec vlomil v podjetje od koder je odtujil več reflektorskih luči. Materialna škoda znaša okoli 3.500 eur. V Črnučah je neznanec vlomil v klet od koder je odtujil kolo in nekaj gradbenega orodja. Materilna škoda znaša okoli 600 eur.

Zadnje novice

Sorodne vsebine