7.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Našli tatove parfumov iz Pomurja

Včeraj, malo po 12. uri so bili pomurski policisti obveščeni, da sta trgovino na Slovenski ulici v Murski Soboti obiskala dva sumljiva moška, ki sta pred časom tam kradla parfume. Policisti so osebni avtomobil, slovenskih registrskih oznak, v katerem sta se nahaja moška zaustavili na območju Murske Sobote. V vozilu je bilo najdeno večje število parfumov, kateri so bili zaseženi. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so bili parfumi istega dne odtujeni v trgovini na Lendavski ulici, v vrednosti okrog 620 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Malo po 15. uri pa so prejeli prijavo tatvine parfumov v trgovini na Kroški ulici. S hitro in takojšnjo intervencijo so policisti kmalu izsledili dva storilca, državljana Hrvaške in Slovenije. Odtujeni predmeti, v vrednosti 70 evrov so bili zaseženi. Zoper osumljena sledi kazenska ovadba..

Na  Obrnah  so  blejski  policisti  obravnavali vlome v tri počitniške  objekte. Po prvih podatkih je iz enega storilec odtujil agregat in  orodje.  Na  Cesti  Franceta Prešerna je storilec po vlomu iz skladišča odtujil  orodje.  Na  Drulovki  pri Kranju je bila iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujena denarnica.

V  Mostah  je  bilo  vlomljeno v klet, od koder je neznani storilec odtujil alkoholno pijačo. Škoda znaša okoli 100 evrov. Za  Bežigradom  je  bilo  vlomljeno  v klet, od koder je bilo odtujeno kolo znamke Lomabardo. Škoda znaša okoli 500 evrov. Na  Viču  je  bilo  vlomljeno  v  skladišče  na gradbišču, od koder je bilo odtujeno orodje in gradbeni material. Škoda znaša okoli 1700 evrov. V Kamniku je bilo vlomljeno v klet, od koder je bilo odtujeno kolo znamke Camox. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

Med  26.  4.  in  28. 4. je v Črmošnjicah pri Stopičah nekdo vlomil v lesen objekt in odtujil plinsko jeklenko in vrtno orodje. Na  območju  Gorjancev je med 22. 4. in 28. 4. neznanec vlomil v skladiščne prostore podjetja in odtujil okoli tisoč litrov goriva.

Preko  noči  je  nekdo  izpred stanovanjskega bloka v Sežani ukradel kolo z motorjem  Tomos  Automatic  A3, zelene barve, registrske številke KP LA-28, vreden 300 evrov. Policisti za storilcem še poizvedujejo.

Neznani storilec je v času od 25.4.2020 do včeraj iz vikenda v Kančevcih odtujil dve motorni žari znamke Stihl, rotacijsko kosilnico znamke Husqvarna in kosilnico na nitko znamke Stihl. Nastalo je za okrog 1.200 evrov škode.

Včeraj,  28.  aprila  zjutraj,  so  bili policisti  obveščeni  o  vlomu v trgovino v Kromberku  pri  Novi  Gorici.  Neznani  storilec  je  pred kratkim vlomil v omenjeni  objekt  in  iz blagajne odtujil blagajniški minimum. Policisti PP Nova  Gorica  okoliščine  kaznivega  dejanja  še  preiskujejo  in  bodo  po zaključku  preiskave  podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

……………………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine