12.2 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Našli so pobeglega voznika

Včeraj, okoli 20. ure se je na cesti skozi Sveto Trojico zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in trčil v skalo, nato pa se je vozilo prevrnilo nazaj na vozišče.

 

Pri tem sta se lažje poškodovala voznik in potnik v vozilu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, nato pa bodo izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj, nekaj pred 14. uro se je na ljubljanski obvoznici, pri razcepu Zadobrova zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je vozilo voznika, ki je vozil   iz smeri Novih Jarš, zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo in je trčil naprej v odbojno ograjo, nato pa še v osebni vozilo s priklopnikom. Pri tem sta bila lažje poškodovana udeleženi voznik in potnica v vozilu povzročitelja. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

Škofjeloški policisti so konec prejšnjega tedna uspešno rešili prometno nesrečo s pobegom, ki jo je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji povzročil voznik osebnega avtomobila. Na križišču je trčil v avtomobil pred seboj in po nesreči odpeljal naprej. Voznika so policisti izsledili s kombinacijo klasičnega zbiranja obvestil in delne registrske oznake, ki je ostala odtisnjena na zadnjem odbijaču avtomobila oškodovanke.

Zadnje novice

Sorodne vsebine