16.6 C
Ljubljana
sreda, 4 oktobra, 2023

Najstnik s skuterjem v hišo, z njim je hudo

Piše: Škandal24

“Danes, 28. marca ob 7.50 uri, smo bili obveščeni o prometni nesreči III. kategorije v naselju Zali Breg (Občina Brda) in v kateri je bil udeležen 18-letni voznik skuterja,” javlja Dean Božnik iz PU Nova Gorica.

Po sedanjih ugotovitvah je mlajši voznik skuterja vozil iz naselja Gonjače proti kraju Dobrovo. Božnik opisuje: “V vasi Zali Breg v neposredni bližini ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš je v desnem ovinku vozil preveč blizu desnem robu vozišča in zadel zid hiše, nato pa padel po vozišču. Pri tem je mlajši voznik utrpel predvidoma hude telesne poškodbe (poškodba glave in sum zloma stegnenice).

Na kraju so poleg policistov posredovali tudi gasilci JZ GRD Nova Gorica in reševalci NMP ZD Nova Gorica, ki so poškodovanca na kraju oskrbeli in ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica so mu omenjeno vozilo zasegli (po določilu 23. člena ZPrCP), zoper povzročitelja bodo glede na vsa ugotovljena dejstva in rezultatov odrejenega strokovnega pregleda podali ustrezen ukrep.”

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine