19 C
Ljubljana
sreda, 22 maja, 2024

(FOTO) Najdeno neznano moško truplo

Policijska uprava Ljubljana je bila 30. 3. 2018 obveščena o najdbi neznanega moškega trupla v reki Ljubljanici na Vevčah. Z ogledom kraja in po prvih ugotovitvah niso bili ugotovljeni znaki kaznivega dejanja. Na Inštitutu za sodno medicino je bila opravljena sanitarna obdukcija, pri kateri je bilo potrjeno, da smrt neznanega moškega ni posledica kaznivega dejanja. Policistom do sedaj ni uspelo ugotoviti identitete trupla, niti nismo prejeli prijave o pogrešanju osebe z danim opisom.

Zaradi navedenega vljudno naprošamo medije za objavo našega zaprosila skupaj s fotografijo v kolikor bi kdo osebo prepoznal ali bi lahko posredoval koristne informacije, ki bi pripomogle k ugotovitvi identitete neznanega moškega trupla.

Gre za moškega starega okoli 50 let, visokega 181 cm, srednje postave. Moški je delno plešast, temnejših las,ima rjave oči in nepopolno zobovje. Truplo je bilo oblečeno (oblačila so razvidna iz priloženih fotografij).

Vse, ki bi imeli informacije o neznanem moškem oziroma bi osebo prepoznali, naprošamo, da to sporočijo na njim najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200 ali pa obvestijo Policijsko postajo Ljubljana Moste na številko 01/586 76 00.

Za pomoč se vam zahvaljujemo.

Pu Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine