15.7 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Na turistični kmetiji iz blagajne sunil tristo evrov

Ob 20.16 so postojnski policisti v Bujah pri Vremskem Britofu obravnavali vlom v prostore turistične kmetije. Ugotovili so, da je neznanec vlomil v blagajno in od tam odtujil 300 evrov. Po končani policijski preiskavi bodo policisti napisali kazensko ovadbo.

 

V kraju Bedenj na območju PP Črnomelj je med 23. 2. in 27. 2. nekdo vlomil v zidanico. Odtujil ni ničesar, z vlomom pa je povzročil za okoli 400 evrov škode.

V Šmarjeških Toplicah je 27. 2. med 18. in 21. uro neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denar in zlat nakit in povzročil za okoli 1000 evrov škode.

V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v stanovanje, od koder je neznani storilec odtujil gotovino in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 2.800 evrov.

V Mostah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil pnevmatike s platišči. Lastnika je oškodoval za okoli 800 evrov. V centru Ljubljane je neznani storilec iz kleti odtujil moško kolo znamke Merida. Lastnika je oškodoval za okoli 900 evrov. V okolici Grosuplja je bilo vlomljeno v prostore društva so bile odtujene alkoholne pijače. Nastalo je za okoli 300 evrov škode. Na Viču je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner od koder je bilo odtujeno različno orodje. Nastalo je za nekaj tisoč evrov škode.

Zadnje novice

Sorodne vsebine