23.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 24 junija, 2024

Na Tolminu nepridipravi oropali bankomat, policija išče očividce in storilce

Piše: C. R.

Danes ponoči  so bili policisti obveščeni o vlomu v banko v središču Tolmina, kjer je bila iz bankomata ukradena večja količina gotovine.

Policisti in kriminalisti PU Nova Gorica so takoj po prejetem obvestilu pričeli z vsemi aktivnostmi tako na kraju samem kot tudi v širši okolici, vse aktivnosti pa so usmerjene v izsleditev storilcev kaznivega dejanja, ki so se s kraja odpeljali neznano kam. O varnostnem dogodku so obvestili tudi pristojne pravosodne organe. Kljub številnim izvedenim aktivnostim policije neznani storilci še niso bili izsledeni.

Vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli koristne informacije o varnostnem dogodku na Tolminskem, zato policija naproša, da pokličejo policiste Policijske postaje Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, telefon: (05) 381 49 00, e-naslov: [email protected]) oz. znano interventno številko 113 ali najbližjo policijsko postajo. Pokličejo lahko tudi na anonimni telefon policije 080 1200.

V sklopu preiskave navedenega kaznivega dejanja je bilo tudi ugotovljeno, da so storilci v času izvršitve kaznivega dejanja odtujili tudi gasilni aparat, zato vse občane pozivamo, da v primeru najdbe omenjenega predmeta to čim prej sporočijo Policiji na zgoraj omenjene telefonske številke.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine