5.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Na Štajerskem in Posavju kradli tudi sredi belega dne

Neznani storilec je v noči na 9. 10. 2018 s stopnišča stanovanjskega bloka na Aškerčevi ulici v Mariboru odtujil zaklenjeno moško gorsko kolo znamke Lapierre, tip Spicy. Materialna škoda znaša okoli 2200 evrov.

 

Neznani storilec je med 30. 9. in 9. 10. 2018 skozi železna vrata vlomil v skupne kletne prostore stanovanjskega bloka na Gosposvetski cesti v Mariboru. Tam je vlomil še v kletni boks in iz njega odtujil gorsko kolo znamke KTM, črne barve. Materialna škoda znaša okoli 1700 evrov.

Neznani storilec je med 8. in 9. 10. 2018 na gradbišču v Križnem vrhu vlomil v dva delovna stroja – bagerja. V obeh je poškodoval ključavnici za vžig in ju poskušal spraviti v pogon. Pri prvem mu je to uspelo, pri drugem ne. S prvega je nato demontiral in odtujil škarpirno žlico, z drugega pa izkopno žlico, oba bagerja pa pustil na gradbišču. Materialna škoda znaša okoli 5000 evrov.

V  Brestanici pa je v dopoldanskih urah nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in  skozi  pritlično  okno  vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denar in nakit in lastnike oškodoval za okoli 1100 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine