19.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 24 junija, 2024

Na sobotnem “večnem” derbiju bodo policisti uporabljali tudi kamere!

Piše: Kronika24ur.si

V soboto, 9. aprila 2022, bo ob 20.15 na stadionu Ljudski vrt v Mariboru odigrana prvenstvena nogometna tekma 30. kroga Prve lige Telemach Slovenija med kluboma NK  Maribor in NK Olimpija. 

Vse obiskovalce prireditve policija obvešča, da bo zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična  sredstva  za  video  snemanje  bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Obenem  vse  obiskovalce  prireditve  obveščamo, da bo organizator tekme na vhodih  na  stadion izvajal t. i. “personalizacijo vstopnic”. To pomeni, da se  bo  potrebno  ob  vstopu  na  stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico  pa  morate  izpisati  svoje  osebne  podatke. Storite to že pred prihodom na stadion, da ne bo po nepotrebnem prihajalo do gneče.

Vse  obiskovalce  prireditve se tudi poziva, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da, če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, te parkirajo na za to določenih mestih.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine