2.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Na Slovenski obali na delu mali tatovi, v zaledju pa spet nezakoniti migranti iz Pakistana in Kosova

Med 11. in 12.30 uro je nekdo na plaži v Ankaranu izkoristil nepazljivost oškodovanke in ukradel žensko torbico, v kateri je osebne dokumente, bančno kartico in dva mobilna telefona znamke Samsung.

Med 13. in 14.30 uro je nekdo z razbijanjem stekla vlomil v os. avtomobil, ki je bila parkiran na makadamskem parkirišču na Debelem Rtiču. Iz vozila je ukradel žensko torbico z denarnico, osebnimi dokumenti in bančno kartico.

Med 14. in 15. uri je nekdo na plaži v Ankaranu izkoristil nepazljivost oškodovanke in ukradel mobilni telefon znamke Huawei, črne barve.

Nekdo je med 22.20 in 22.25 uro vstopil skozi odprta vrata skladiščnega prostora gostinskega lokala v Izoli in iz prostora ukradel torbico, v kateri je imela oškodovanka 75 evrov, osebne dokumente in ključe os. avtomobila.

Danes, 28. 6. 2019 ob 3.50 uri so neznani storilcu vlomili v avtomate za točenje goriva na avtomatskem bencinskem servisu v Kopru. Pri tem jih je opazila mimoidoča in varnostnik, zaradi česar jim ni uspelo ukrasti kaset z denarjem in so pobegnili v neznani smeri.

Ponovno svetujemo in opozarjamo, da na plažo ne nosite vrednih predmetov in dokumentov oz. jih nikoli ne puščate brez nadzora, niti za kratek čas. Prav tako v vozilih ne puščajte vrednih predmetov in torbic na vidnem mestu.

Na območju PU Koper so policisti,  v preteklih 24 urah, od četrtka 27. 6. 2019 od 6.00 ure do danes, 28. 6. 2019, do 6.00 ure, obravnavali 4 osebe, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med RH in RS. Policisti PP Ilirske Bistrice so obravnavali 3 oseb, policisti PP Piran pa 1 osebo. Po končanih postopkih so bili vsi 4 tujci  vrnjeni hrvaškim varnostnim organom. Po državljanstvih so bile tri osebe iz Pakistana in ena iz Kosova.

Vir: Policijska uprava Koper

Zadnje novice

Sorodne vsebine