15.6 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Na primorski avtocesti več prometnih nesreč, zaradi katerih je nastal daljši zastoj

Na primorski avtocesti proti Ljubljani se je zgodilo več prometnih nesreč, posledice so že odstranili. Po podatkih policije so vse minile brez huje poškodovanih. Na posameznih odsekih med Uncem in Vrhniko je močno upočasnjen promet, potovalni čas se podaljša približno za 20 minut, poroča prometnoinformacijski center.

 

Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, so bili obveščeni o treh prometnih nesrečah, v nobeni pa se po trenutnih podatkih udeleženci niso huje poškodovali.

Ob 10.20 je na primorski avtocesti v smeri Ljubljane na viaduktu Verd tovorno vozilo trčilo v stoječo prikolico za kampiranje. Prostovoljni gasilci iz Dolnjega Logatca in Stare Vrhnike so zavarovali kraj nesreče, stabilizirali uničeno prikolico, odklopili akumulator in plinsko jeklenko v prikolici ter posuli razlite tekočine z vpojnim sredstvom. Poškodovanih oseb ni bilo, poroča uprava za zaščito in reševanje. Posledice prometne nesreče so medtem že odstranili.

Poleg tega je po podatkih prometnoinformacijskega centra kilometer in pol dolg zastoj pred delovno zaporo na štajerski avtocesti pred Slovenskimi Konjicami proti Ljubljani.

Čakalna doba za vstop v državo je na mejnih prehodih Dragonja, Obrežje in Gruškovje.

Zadnje novice

Sorodne vsebine