22.9 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

Na Primorskem tatvine in vlomi

Piše: C. R.

V okolici Ankarana je nekdo odtujil električno znamke Cannondale zeleno – črno -bele barve in navadno kolo znamke Conway sivo-bež barve. 47-letni lastnik je oškodovan za približno 6.200 eur.

V Kopru je bilo odtujeno električno kolo znamke S-Bikes tip SM50E M MTB. Lastnik ima za 1.300 eur škode.

V Kopru je bilo vlomljeno v barako iz katere je bila ukradena motorna žaga.

V okolici Kopra je bil najden ukraden moped znamke Tomos, kateri je bil ukraden 19. 4. 2021 na območju Kopra.

Neznanec je na plaži Salinera v Strunjanu izkoristil odsotnost 43-letnika in mu iz kopalne torbe odtujil denarnico z dokumenti in 500 eur gotovine.

Policisti so v Kopru opravili ogled delovne nesreče, kjer je 52-letni moški padel z delovnega odra z višine 1,92 m. Policisti so ugotovili, da je moški zaradi slabosti izgubil ravnotežje in padel z odra, med delom pa je uporabljal ustrezno zaščitno opremo. Z ogledom je bila tuja krivda izključena, zato bodo o zadevi napisali poročilo na državno tožilstvo.

Na MP Dragonja so policisti zasegli osebni avtomobil 57-letnemu državljanu Hrvaške s stalnim prebivanjem v RS, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja, Prav tako so vozniku odredili preizkus alholiziranosti, ki je pokazal 0.41 mg/l. Zoper njega bodo napisa obdolžilni predlog.

Ob 03.00 uri se je na izstop iz države na mejni prehod Sočerga pripeljala 27-letna državljanka Francije. Policisti so pri kontroli tovornega vozila ugotovili, da je v tovornem prostoru med tovorom skrit 25-letni državljan Francije, ki ni posedoval dokumentov za prehod državne meje in je bil predhodno že zavrnjen s strani hrvaških mejnih organov na MP Starod. Policisti so oba tujca oglobili in zavrnili izstop.

Vir: Policijska uprava Koper

Zadnje novice

Sorodne vsebine