3 C
Ljubljana
ponedeljek, 29 novembra, 2021

Na pomurski avtocesti drvel s hitrostjo dvesto kilometrov na uro!

Policisti Postaje prometne policije so 13. 1. 2019 malo po 15. uri, na avtocesti   izven naselja Turnišče v smeri Lendave, med izvajanjem meritev hitrosti   zaustavili   35-letnega   državljana Italije. Voznik osebnega avtomobila audi A6 je vozil s hitrostjo 201 km/h, kljub temu, da je hitrost omejena na 110 km/h. Kršitelju je bila izrečena globa v višini 1200 evrov in 9 kazenskih točk.

 

Policisti so bili danes tudi obveščeni, da je v naselju Noršinci med 7.15 in 7.20 uro, v križišču za Martjance na prehodu za pešce, prišlo do prometne nesreče med neznanim voznikom osebnega avtomobila bele oz. svetlejše barve in pešcem – otrokom. Voznik osebnega avtomobila se je po trčenju zaustavil in se z otrokom pogovoril. Ker mu je otrok povedal, da ni poškodovan oz. ni tožil za bolečinami, je voznik s kraja odpeljal. Otrok je bil naknadno odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da se je v nesreči lahko telesno poškodoval.

Da bi se razjasnile okoliščine prometne nesreče, policisti pozivamo voznika osebnega avtomobila in vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o prometni nesreči, da to sporočijo na najbližjo Policijsko postajo ali na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Zadnje novice

Sorodne vsebine