8.1 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Na področju PU Maribor včeraj kar 106 policijskih intervencij

Policisti Policijske uprave Maribor so v času od 7. ure 26. aprila 2018 do 7. ure danes zjutraj, beležili 106 interventnih dogodkov.

Na območju Policijske uprave Maribor so v zadnjih 24. urah zasegli eno vozilo zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov.

Na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica se je včeraj, okrog 15.35, na regionalni cesti, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani vožnje, ko je eden od udeleženih osebnih avtombilov zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v drug osebni avtomobil, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. V prometni nesreči se je ena oseba hudo telesno poškodovala, ena oseba pa lahko telesno poškodovala.

Na območju Policijske postaje Maribor II je prišlo do vloma v prostore podjetja. Neznani storilci so odtujili čoln znamke Grand G580, izvenkrmni motor znamke Yamaha tip F150 GETL, prikolico za čoln znamke TPV, tip BBC-ADAAAA, registerske številke MBPV-209 ter 4 izvenkrmne motorje neznanih znamk. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 100.000 EUR. Vse, ki bi omenjene predmete opazili naprošamo, da pokličeno na številko policije 113.

Zadnje novice

Sorodne vsebine