16.1 C
Ljubljana
petek, 22 septembra, 2023

Na področju PU Maribor včeraj kar 106 policijskih intervencij

Policisti Policijske uprave Maribor so v času od 7. ure 26. aprila 2018 do 7. ure danes zjutraj, beležili 106 interventnih dogodkov.

Na območju Policijske uprave Maribor so v zadnjih 24. urah zasegli eno vozilo zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov.

Na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica se je včeraj, okrog 15.35, na regionalni cesti, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani vožnje, ko je eden od udeleženih osebnih avtombilov zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v drug osebni avtomobil, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. V prometni nesreči se je ena oseba hudo telesno poškodovala, ena oseba pa lahko telesno poškodovala.

Na območju Policijske postaje Maribor II je prišlo do vloma v prostore podjetja. Neznani storilci so odtujili čoln znamke Grand G580, izvenkrmni motor znamke Yamaha tip F150 GETL, prikolico za čoln znamke TPV, tip BBC-ADAAAA, registerske številke MBPV-209 ter 4 izvenkrmne motorje neznanih znamk. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 100.000 EUR. Vse, ki bi omenjene predmete opazili naprošamo, da pokličeno na številko policije 113.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine