22 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Na območju Škofljice prišlo do požara

Piše: C. R.

Včeraj, okoli 22. ure so bili obveščeni o požaru na območju Škofljice, kjer je zagorelo ostrešje starejše hiše v kateri sta bili v času požara dve osebi, ki pa se v dogodku nista poškodovali. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili in policisti, ki so zbrali prva obvestila in zavarovali kraj. Po prvih podatkih naj bi zagorelo zaradi napake v električni napeljavi. V dogodku je nastalo za več tisoč evrov škode, objekt je bil v celoti poškodovan. Policisti bodo opravili ogled in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Policisti PP Novo mesto so bili v noči na 6. 12. obveščeni o požaru pomožnega objekta ob stanovanjski hiši v Ivanji vasi. Ogenj se je razširil in zajel ostrešje objekta nastalo je za okoli 3.000 evrov škode. Okoliščine policisti še preiskujejo po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je do požara prišlo zaradi pregretja dimnika peči na trda goriva.

Škofjeloški policisti so se včeraj hitro odzvali na informacijo o pogrešani starejši občanki in jo na podlagi informacije občana, da jo je srečal in pomagal zmedeni ženski, našli ter odpeljali domov.
V kraju Apno je občanka včeraj prijavila sumljivo zadrževanje petih moških, ki naj bi slikali stanovanjsko hišo. Ko je do njih pristopil občan, so se odpeljali z osebnim avtomobilom. Policija prosi, da jim sumljiva ravnanja čim prej prijavite.

Tržiški policisti so obravnavali prijavo povzročitve lažjih poškodb pri moškem med sporom na javnem kraju. Policisti zbirajo obvestila.

Vir: Policija

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine