12.5 C
Ljubljana
sreda, 28 septembra, 2022

Na območju PU Maribor prometna nesreča, nesreča pri delu in vlom v trgovino

Policisti Policijske uprave Maribor so, v času od 7. ure 3. 5. 2019 do 7. ure 4. 5. 2019, ob svojem rednem delu obravnavali naslednje posebej izstopajoče dogodke.

Prometna nesreča

3. 5. 2019, ob 20.55, se je v križišču Ulice Pohorskega odreda ter Veselove ulice v Mariboru zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena 22-letna voznica osebnega avtomobila in 50-letni voznik motornega kolesa.

Voznica osebnega avtomobila je vozila po ulici Pohorskega odreda, iz smeri Streliške ceste proti Veselovi ulici, in je v križišču z Veselovo ulico zavijala levo, pri tem pa ni pustila mimo voznika motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal z nasprotne smeri ter vozil naravnost. Posledica njene vožnje je bila, da je s sprednjim delom osebnega avtomobila trčila v sprednji del  motornega kolesa zaradi česar je voznik motornega kolesa padel po vozišču in se hudo telesno poškodoval.

Nesreča pri delu

3. 5. 2019, okoli 10. ure, je 55-letni moški, iz okolice Ormoža, na svojem gospodarskem poslopju menjal dotrajano salonitno ploščo na strehi, pri tem pa je salonitna plošča popustila in moški je padel približno 5m v globino in se hudo telesno poškodoval.

Vlom v trgovino

V noči na 2.5.2019 je neznani storilec vlomil v trgovino v Mariboru od koder je odnesel več majic, športnih jaken in dve motoristični čeladi ter nekaj gotovine. S tem je lastnika oškodoval za približno 5.000.00 evrov.

Vir: Policijska uprava Maribor

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine