17.2 C
Ljubljana
petek, 22 septembra, 2023

Na območju PU Celje več prometnih nesreč čez vikend

Piše: C. R.

V petek popoldne je na relaciji Dobje – Planina, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel motorist, ki se je lažje poškodoval.

V Lesičnem smo v petek okoli 16. ure obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Do prometne nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. V trčenju so se lažje poškodovali voznik in sopotnika v enem od vozil.

Okoli 23. ure je v Petelinjeku pri Ločah padel kolesar in se lažje poškodoval.

V noči iz petka na soboto smo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali v Štorah, kjer je voznik osebnega vozila zaradi vožnje po napačni strani trčil v steber. Voznik je vozil pod vplivom alkohola.

V soboto dopoldne je v Trebčah padel kolesar in se lažje poškodoval.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo v soboto, nekaj čez 12. uro obravnavali v Podgorju pri Slovenj Gradcu, kjer je voznica osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala z vozišča in trčila v ograjo.

V soboto popoldne je v Šmartnem ob Paki, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, padel motorist in se lažje poškodoval.

V Andražu pri Polzeli se je v soboto popoldne lažje poškodoval motorist, ki je padel, ko se je skušal izogniti srni, ki je skočila na cesto.

Včeraj okoli 15. ure sta na Rogli trčila motorist in voznik osebnega vozila. Prometno nesrečo je povzročil motorist, ki je zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v osebno vozilo. Motorist se je v trčenju lažje poškodoval.

Vir: Policijska uprava Celje

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine