25.2 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Na območju Maribora policisti zasegli več motornih vozil prevarantom

Policisti PP MB II so včeraj ob 13.30 uri v Mariboru na Pobreški cesti ustavili 35 letnega voznika iz Maribora. Pri postopku so ugotovili, da je vozilu potekla veljavnost prometnega dovoljenja, voznik pa je vozil z neveljavnim vozniškim dovoljenjem. Policisti so vozilo zasegli.

Včeraj ob 23.00 uri se je na mejni prehod Gruškovje pripeljal 45 letni državljan Albanije pri kontroli na izstopu iz Republike Slovenije so policisti ugotovili, da ima voznik ponarejeno vozniško dovoljenje. Voznik je bil priveden v takojšnji postopek k dežurni okrajni sodnici pristojni za prekrške na Okrajno sodišče v Ptuju. Policisti PMP Gruškovje so zoper voznika podali tudi kazensko ovadbo, prav tako pa so mu zasegli osebni avtomobil.

Danes ob 00.30 uri so policisti PP MB I v Mariboru na Šentiljski cesti ustavili 35 letnega  voznika osebnega avtomobila iz Maribora. Pri postopku so policisti ugotovili, da so na vozilu nameščene registrske tablice katere niso pripadale ustavljenemu vozilu. Prav tako pa so policisti ugotovili, da voznik nima opravljenega vozniškega izpita.

Vozilo je bilo zaseženo in odpeljano v hrambo.

 Vir: Policijska uprava Maribor

Zadnje novice

Sorodne vsebine