8.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Na območju Krškega pri delu hudo poškodovana dva moška, eden od njiju je v smrtni nevarnosti!

Piše: C.R.

V enem od podjetij v Krškem se je v sredo nekaj pred 12. uro pri delu s strojem hudo poškodoval 19-letni delavec. Zaradi posebno hudih telesnih poškodb je bil odpeljan v ljubljanski klinični center. V Malem Podlogu pa je pri izvajanju dela na strehi gospodarskega objekta z višine šestih metrov padel 42-letni moški in je v smrtni nevarnosti.

Kot so danes sporočili z novomeške policijske uprave, okoliščine nesreče 19-letnika, ki so ga odpeljali v ljubljanski klinični center, policisti še preiskujejo in bodo o ugotovitvah po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo. O nesreči so obvestili preiskovalno sodnico, državnega tožilca in pristojnega inšpektorja za delo, ki so prišli na kraj nesreče.

O nesreči 42-letnega moškega so policisti prav tako obvestili preiskovalno sodnico, državnega tožilca in pristojnega inšpektorja za delo. Nadaljujejo pa z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče. Po prvih ugotovitvah naj bi moški popoldne izvajal dela na strehi gospodarskega objekta in padel z višine okoli šestih metrov. Zaradi hudih poškodb je v smrtni nevarnosti, poroča STA.

Zadnje novice

Sorodne vsebine