17.6 C
Ljubljana
torek, 22 junija, 2021

Na območju Kopra spet veliko kriminalitete, več prometnih nesreč in vlomov

Piše: C. R.

V Kopru, na Pristaniški ulici, je nekdo ponoči poškodoval bankomat, vendar mu v notranjost ni uspelo vdreti. Policisti zadevo preiskujejo.

V Semedeli (Koper) je nekdo vlomil v najmanj sedem čolnov in ukradel rezervoarje z gorivom. Povzročil je tudi drugo škodo na čolnih. Zadeva je v fazi preiskave.

Dopoldan je osemintrideset letni kolesar na cesti od Sežane proti Fernetičem zapeljal v
križišču na prehod za pešce, se ustrašil vozila, močno zavrl in padel. Pri tem se je lažje poškodoval.

Kolesarka je padla tudi v Portorožu. Peljala je od Pirana proti Luciji, in sicer po pasu za parkiranje vozil. Voznica osebnega avtomobila jo je prehitela, zatem pa hotela parkirati vozilo na pasu za parkiranje, kar je nakazala s prižganim desnim smerokazom. Ko je kolesarka opazila pred seboj zaustavljeno vozilo, se je prestrašila, močno zavrla in padla preko krmila na vozišče. Odpeljana je bila v SB Izola.

Ob 15.48 je na cesti od Bača pri Materiji proti Markovščini devetinštirideset letni voznik kombija, državljan BiH, iz neznanega razloga zavil desno ter trčil v drevo. Gasilci so ga izrezali iz vozila, na kraju ga je pregledala zdravnica, odpeljan je bil v bolnišnico (zlom noge). Promet je bil ponovno sproščen ob 19. uri. Ker ni vozil po sredini prometnega pasa, mu bodo policisti izdali plačilni nalog.

V Luciji so policisti zaradi prekoračitve hitrosti ustavili devetinpetdeset letnega voznika osebnega avtomobila iz Kopra. V postopku je bilo ugotovljeno, da vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola 0,34 Mg/l. Sledi obdolžilni predlog, vozilo so mu zasegli.

Vir: Policijska uprava Koper

Zadnje novice

Sorodne vsebine