18.8 C
Ljubljana
nedelja, 11 junija, 2023

Na območju Bizovika po sobotnem požaru za več 10.000 evrov škode

Piše: C. R.

Včeraj, ob 17. uri so bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši na območju Bizovika. Na kraju so policisti ugotovili, da je v pritličju zagorela večstanovanjska hiša, vsi stanovalci pa so bili že umaknjeni na varno. Gasilci so hišo pogasili, pri tem pa je bila v notranjosti najdena tudi poginula mačka, ki se je nahajala v enem izmed stanovanj. Nastalo je za več deset tisoč evrov materialne škode. Na kraju so pripadniki civilne zaščite poskrbeli za nastanitev šest odraslih oseb in šest otrok, saj poškodovani prostori niso bili več primerni za bivanje. Nihče od stanovalcev v požaru ni bil poškodovan. Tekom današnjega dne bodo kriminalisti opravili ogled kraja požara z namenom ugotovitve vzroka. O vseh ugotovljenih okoliščinah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na območju Zagorja ob Savi je bilo vlomljeno v vikend, od koder je bil odtujen kompresor, kotel, ter pijača. Škoda znaša okoli dva tisoč evrov.

V Šiški je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder je bila odtujena alkoholna pijača. Škoda znaša okoli tristo evrov.

V Kočevju je bilo vlomljeno v dve kleti, od koder je bilo odtujeno orodje in prehrambni artikli. Skupna škoda znaša okoli osemsto evrov.

V Centru je bilo vlomljeno v reklamni pano, od koder je bilo odtujenih več žog. Škoda znaša okoli dva tisoč dvesto evrov.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine