12 C
Ljubljana
nedelja, 26 marca, 2023

Na Jesenicah našli staro neeksplodirano bombo

Piše: C.R.

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 14 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami;
  • 4 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

Dogodki:

  • Jeseniški policisti so včeraj obravnavali nesrečo pri delu pri ravnanju s tovorom. Moški se je lažje poškodoval. Tuja krivda je izključena.
  • Policisti so včeraj z gasilci obravnavali dva manjša požara ob železnici brez materialne škode.
  • Na Jesenicah je bila včeraj na javnem kraju najdena stara neeksplodirana bomba. Prevzeli so jo strokovnjaki civilne zaščite.
  • Škofjeloški policisti so včeraj popoldan obravnavali eksplozijo plinske jeklenke v stanovanjski hiši. V objektu je bil lastnik, ki je po podatkih policije lažje poškodovan. Na objektu je nastala materialna škoda. Policisti o dogodku še zbirajo določena obvestila in vodijo postopek.
  • Radovljiški policisti so včeraj prevzeli najden denar, ki je bil puščen na bankomatu. Z njim ravnajo v skladu s predpisi o najdenih stvareh.
  • Kranjski policisti so včeraj obravnavali trčenje na parkirišču, v katerem je povzročitelj zapustil kraj. Z zbiranjem obvestil je bil povzročitelj ugotovljen. Proti njemu poteka prekrškovni postopek. Divjad je bila povožena na cesti mimo kraja Dovje, na cesti Cerklje na Gorenjskem – Štefanja Gora, Bled – Bohinj ter Šenčur – Brnik in Primskovo – Šenčur. Pozivamo k previdnejši vožnji na območjih divjadi.

***
Promet. Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V Bohinju so obravnavali padec kolesarke, v okolici Radovljice pa prevrnitev osebnega avtomobila. Voznik je zapeljal na bankino in izgubil nadzor nad vozilom. Po podatkih policije gre v obeh nesrečah za lažje poškodbe.

***
Kriminaliteta. V Cerkljah na Gorenjskem so policisti včeraj obravnavali drzno tatvino. Neznani storilci so vstopili v hišo starejše občanke in odtujili zlatnino manjše vrednosti. S kraja so se odpeljali z avtomobilom. Policisti vodijo postopek. Na območju Gorenje vasi pa je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo.

Vir: PU Kranj

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine