12.7 C
Ljubljana
sobota, 25 marca, 2023

Na Goriškem zopet vlomilci na pohodu

Piše: C. R.

Policisti PP Nova Gorica so danes, 30. septembra zjutraj, obravnavali vlom v službeno vozilo znamke Citroen. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec vlomil skozi okno na sovoznikovih vratih. Iz vozila notranjosti vozila ni ničesar odtujil. Okoliščine kaznivega dejanja policisti še preiskujejo.

Na Goriškem vlomili v prostore frizerskega salona

Danes, 30. septembra zjutraj, so policisti v Novi Gorici obravnavali vlom v prostore frizerskega salona v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz omenjenega salona odvzel nekaj gotovine, prav tako si je prilastil moško torbico z vsebino (v njej je oškodovanec imel poleg osebnih dokumentov tudi bančne kartice). Zaradi omenjenega kaznivega dejanja je nastala materialna škoda za približno 800 evrov. Policisti PP Nova Gorica okoliščine kaznivega dejanja še preiskujejo in bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo.

Na Goriškem zagorel delovni stroj

Danes, 30. septembra ob 9.40 uri, smo bili obveščeni o požaru v eni od gospodarskih družb v Novi Gorici, kjer je zagorel elektromotor na tiskarskem stroju. Kasneje so na kraju posredovali gasilci JZ GRD Nova Gorica, ki so skupaj s delavci podjetja pogasili požar na omenjenem delovnem stroju. Po prvih ocenah je zaradi požara nastala večja materialna škoda. Policisti so tujo krivdo izključili in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vir: policijska uprava Nova Gorica

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine