10.7 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Na Goriškem lahka telesna poškodba in prometna nesreča prve ter druge kategorije

Dne 22.junija 2020 ob 21.17 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o pretepu v enem od naselij v Vipavski dolini v MO Nova Gorica.

Patrulja je z zbiranjem obvestil, da je 35 letni osumljenec pristopil do 20 letnega oškodovanca in ga s palico udaril po glavi. Zatem mu je v glavo vrgel še kamen in mu povzročil lahko telesno poškodbo. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Dne 22.6.2020 ob 22.09 uri je bil OKC PU Nova Gorica iz zdravstvene ustanove obveščen o lahki telesni poškodbi  29 letne voznice, ki jo je zadobila v prometni nesreči. Patrulja je z zbiranjem obvestil ugotovila, da  je po cesti Batuje – Preserje vozila 41 letna voznica in izsilila prednost 29 letni voznici ter ji prizadejala lahko telesno poškodbo. Povzročiteljici izdan plačilni nalog.

Dne 23.6.202 ob 0.37 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči I. kategorije na cesti Volčja Draga – Bukovica. Patrulja je ugotovila, da je voznica osebnega avtomobila zaspala in zapeljala izven vozišča, kjer je trčila v obcestni količek. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,00 mg/l, voznici je bil izdan plačilni nalog.

Vir: Policijska uprava Nova Gorica

Zadnje novice

Sorodne vsebine