19.1 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Na Goriškem iz prometa izločili hujšega kršitelja cestnoprometnih predpisov

Piše: C. R.

Danes zjutraj so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na območju naselja Steske, kjer je včeraj zvečer osebno vozilo trčilo v ciprese in jih poškodovalo. Policisti postaje prometne policije Nova Gorica so sedemindvajset letno povzročiteljico prometne nezgode že izsledili in bodo zoper voznico uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve prometne zakonodaje (neprilagojena hitrost in pobeg s kraja prometne nesreče).

Danes so policisti prometne policije Nova Gorica obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila na počivališču hitre ceste H4 v Šempasu. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec tekom noči oziroma do jutranje prijave kaznivega dejanja policiji iz omenjenega rezervoarja vozila izčrpal približno tristo litrov dizelskega goriva in tako povzročil za približno tristo sedemdeset evrov materialne škode. Novogoriški policisti bodo po zaključku preiskave
obravnavanega primera podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Včeraj v večernih urah, so bili obveščeni o poškodovanju stekla trgovine v Novi Gorici (Delpinova ulica). Policisti prometne policije Nova Gorica so na kraju ugotovili, da je neznani storilec včeraj okoli 20.20 ure na neznan način poškodoval steklo okna trgovine in tako gospodarski družbi povzročil za približno tristo evrov materialne škode. Po dejanju je nepridiprav kraj zapustil in odšel neznano kam. Odgovorna oseba pravne osebe je odstopila od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti o ugotovljenih dejstvih kaznivega dejanja s pisnim poročilom obvestili Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Včeraj ob 20. uri, so policisti postaje prometne policije Nova Gorica v Novi Gorici imeli v postopku šestintrideset letnega voznika osebnega avtomobila in v nadaljevanju postopka ugotovili, da je omenjenemu vozilu pred kratkim potekla registracija. Prav tako so še ugotovili, da je omenjeni voznik vozil v času izrečenega sodnega ukrepa prepovedi uporabe
tujega vozniškega dovoljenja na ozemlju Slovenije. Policisti so mu vozilo zasegli, čaka pa ga še srečanje s sodnikom, saj bo zoper hujšega kršitelja cestnoprometnih predpisov podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Vir: Policijska uprava Nova Gorica

Zadnje novice

Sorodne vsebine