7.2 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Na gorenjski avtocesti zjutraj kar tri nesreče, ena s smrtnim izidom

Na gorenjski avtocesti v smeri Karavank so se danes zjutraj zgodila tri prometne nesreče. V prvi, ki se je zgodila ob 4.40, je umrl hrvaški voznik kombija, ki se je pred izvozom Lesce prevrnil na streho. V vozilu je bilo še osem potnikov, po prvih podatkih so vsi državljani Nemčije, ki naj ne bi bili huje poškodovani, so sporočili s policije.

Posredovali so gasilci iz Kranja ter Jesenic, ki so kraj zavarovali, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu treh poškodovanih oseb, s tehničnim posegom rešili preminulo osebo, odklopili akumulator, očistili cesto ter nudili razsvetljavo policiji, so zapisali na upravi za zaščito in reševanje.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, se je ob 5.20 na avtocesti pri Vrbi zgodila druga nesreča, v kateri je slovenski voznik osebnega avtomobila s ceste zapeljal v obcestni jarek. V nesreči je nastala samo materialna škoda.

Ob 8.20 pa se je pred galerijo Moste v smeri Karavank zgodila še tretja prometna nesreča. Udeleženo je vozilo nemških registrskih oznak z voznico in štirimi potniki. Po prvih podatkih ne gre za hujšo nesrečo. Promet na tem delu je oviran.

Vozniki pazite na cesti in med vožnjo naredite ustrezne počitke. Za volanom bodite spočiti, so pozvali na policiji.

Zadnje novice

Sorodne vsebine