2.3 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Na Dolenjskem spet vlamljali

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 43 interventnih primerih in na številko 113 prejeli 207 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, ponarejanja denarja, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, nesreče pri delu in sprožitev signalno varnostnih naprav.

 

Med 30. 3. in 3. 4. je na delovišču v Češči vasi nekdo vlomil v gradbeni zabojnik, poškodoval avtomat za tople napitke in odtujil kovance. V nedograjenem objektu je potrgal električne vodnike in povzročil za 5000 evrov škode.

Na Cesti bratstva in enotnosti v Metliki je med 2. 4. in 3. 4. neznanec

vlomil v poslovne prostore podjetja in odtujil računalnik in dva monitorja. V noči na 3. 4. je na Uršnih Selih nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit. Škode je za okoli 1500 evrov.

V poznih popoldanskih urah je v Srednjem Grčevju neznanec vlomil v počitniško hišo in odtujil denar. Lastnico je oškodoval za 800 evrov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine