11.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Na avtocesti prometna nesreča s smrtnim izidom

Piše: C. R.

V ponedeljek ob 10.55 se je na avtocesti Ljubljana-Karavanke zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 50-letni voznik tovornega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 127 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, sedem nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 69 kršitev javnega reda in miru ter 70 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 24-krat posredovali na javnih krajih in 28-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli šest vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 29 tatvin, 19 poškodovanj tuje stvari, pet kaznivih dejanj nasilja v družini in pet vlomov, štiri ponarejanja listin, tri povzročitve telesnih poškodb in po eno kaznivo dejanje ropa, drzne tatvine, ponarejanja denarja, grožnje in kaznivo dejanje v povezavi s prepovedanimi drogami, poroča STA.

Zadnje novice

Sorodne vsebine