14.3 C
Ljubljana
sobota, 18 septembra, 2021

Na avtocesti med Vrhniko in Brezovico pet kilometrov dolg zastoj

Na primorski avtocesti pred Brezovico proti Ljubljani in na štajerski avtocesti pred Šentrupertom proti Ljubljani danes še potekajo dela. V soboto so tam nastajali dolgi zastoji, promet se predvsem na primorski avtocesti gosti tudi danes.

Na primorski avtocesti bosta do 14. ure zaradi nujne sanacije vozišča zaprta vozni in odstavni pas med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani. Pred opoldnevom je tam po podatkih prometnoinformacijskega centra nastal približno pet kilometrov dolg zastoj.

Štajerska avtocesta bo med priključkoma Šentrupert in Vransko proti Ljubljani zaradi odstranjevanja cestninske postaje Vransko zaprta do ponedeljka do 5. ure. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Na izvozu Šentrupert je danes okoli opoldneva nastal približno kilometer dolg zastoj.

Na štajerski avtocesti je zaradi del zaprt izvoz Krtina proti Ljubljani. Od ponedeljka zjutraj bo promet na delu odseka med Vranskim in Šentrupertom zaradi odstranjevanja cestninske postaje in obnove približno štirih kilometrov vozišča v obeh smereh urejen po dveh zoženih pasovih tako proti Mariboru kot proti Ljubljani.

Zadnje novice

Sorodne vsebine