3 C
Ljubljana
ponedeljek, 29 novembra, 2021

Motorist se ni hotel ustaviti, zato bo ob pet tisočakov

Na Kozini je nekdo državljanu Nemčije vlomil v parkiran kamper. Iz njega je ukradel nahrbtnik z dokumenti, bančnimi karticami in 300 evri gotovine.

 

V Seči je nekdo ukradel zaklenjeno kolo z motorjem Piaggio Zip 50, reg. št. KP CM-23, bele barve, vredno 1000 evrov.

V eni od prodajaln v Kopru je nekdo domačinki ukradel denarnico iz torbice. Oškodovana je za 200 evrov.

V Portorožu so vlomili v lokal in ukradli približno 1300 evrov gotovine.

V Izoli je nekdo na Južni cesti vlomil v klet, iz katere je ukradel dve gorski kolesi: znamke GIANT REMEDI, črno modre barve, in znamke SCOT ROADSTER, temno sive barve z rdečimi lisami. Lastnik je oškodovan za 3500 evrov.

Ob 0.25 so policisti na cesti od Lokve proti Sežani ustavljali motorno kolo enduro, italijanskih registrskih številk. Voznik na znake policistov (modra luč in zvočni signali) ni ustavil, temveč je z vožnjo nadaljeval proti Sežani in naprej proti naselju Senožeče. Med vožnjo je storil tudi več prekrškov. Policisti so vozili za njim, nato pa postavili blokadno točko pred odcepom AC Senožeče. Pred blokadno točko je zapeljal desno izven vozišča, čez močno poraščeno grmovje, kjer se je zaustavil. Na kraju so policisti ugotovili, da gre za 31-letnega voznika, ki prebiva na Razdrtem in ne poseduje vozniškega dovoljenja. Alkotest je pokazal rezultat 0,0, medtem ko mu je bil odrejen preliminarni test za droge, nato pa je strokovni pregled odločno odklonil. Zasegli so mu vozilo in mu izdali plačilni nalog zaradi številnih kršitev, zanj pa bo podan tudi obdolžilni predlog. Kršitve ga bodo drage stale, saj bo ob pet tisočakov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine