18.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 26 julija, 2021

Motorist se bori za življenje, v nesrečo pa vpletenih več pijanih kolesarjev!

Včeraj,  nekaj  pred  15.  uro  se  je  na asfaltiranem dvorišču poslovnega kompleksa  v  naselju  Veliko Mlačevo zgodila prometna nesreča, v kateri je bil  samoudeležen  motorist. 

 

Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče  prišlo,  ker  je  23- letni  voznik zaradi neprilagojene hitrosti padel, nato pa trčil še v parkirano vozilo in senčnik na terasi gostinskega lokala.  Pri  tem  se  je  motorist  huje  telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom  je  bil odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje  je ogroženo.

Motorist  med  vožnjo  ni  uporabljal čelade in druge  motoristične opreme, vozilo  pa  je  bilo  neregistrirano.  Ko  bodo  zbrana  vsa obvestila bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj, nekaj po 11. uri se je v naselju Podgorje zgodila prometna nesreča, v  kateri je bil samoudeležen  kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC  Ljubljana,  njegovo  življenje pa ni ogroženo. V postopku je preizkus alkoholiziranosti  pri  njem  pokazal 0.75 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so mu  izdali plačilni nalog.

Danes  ponoči  se  je v Grosuplju zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen   kolesar,  ki  je  zaradi  neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal  0.80  mg/l  alkohola  v  izdihanem zraku.  Policisti so mu  izdali plačilni nalog.

Včeraj  okoli 23. ure se je na Dunajski cesti v Ljubljani  zgodila prometna nesreča,  v kateri je bil samoudeležen  kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti  padel  in  se  lažje  telesno  poškodoval. V postopku je preizkus alkoholiziranosti  pri  njem  pokazal 0.81 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so mu  izdali plačilni nalog.

V  petek,  nekaj  po  13.  uri  se je cesti od Kamnika proti Ločici zgodila prometna  nesreča,  v  kateri  sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne  nesreče  je  prišlo,  ker je  voznica,  ki  je vozila v smeri Ločice, zapeljala  na  nasprotno  stan  ceste  in  trčila  v  vozilo voznika, ki je pripeljal  nasproti. Vozilo povzročiteljice je po tem trčilo še v ograjo ob cesti.   Pri  tem  so  se  voznica,  udeleženi  voznik  in še ena potnica v njegovem  vozilu  lažje  telesno  poškodovali. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine