13.6 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Moški je ležal kar na cesti pred hišo; spet drugi je oropal mimoidočo

Včeraj popoldne je polcijo  poklicala  občanka  in  povedala,  da  pred njeno hišo v Portorožu  leži  moški.

Policisti so izsledili 38-letnika, ki je očitno pod vplivom  alkohola  hodil  po  vozišču  in  tako oviral varen potek prometa. Policista  sta mu odredila, da se odstrani z vozišča, moški pa ju je pričel žaliti  in se nedostojno vesti, kljub večkratnim ukazom, da naj s kršitvijo preneha,  tega  ni  upošteval.  Stopil proti policistu in se skušal aktivno upreti.  Uporabljena  so bila prisilna sredstva telesna sila in sredstva za vezanje  in vklepanje, zatem pa mu je bilo odrejeno pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Kar oropal jo je

Neznani moški je v ponedeljek zjutraj okoli pol osmih v Novi Gorici z nožem grozil mlajšemu dekletu in nato zahteval njeno denarnico. Ko ji je odvzel manjšo vsoto gotovine, je izginil. Dekle je ostalo nepoškodovano, so danes sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Policija prosi občane za pomoč pri iskanju storilca.

Po podatkih novogoriške policijske uprave je storilec govoril s primorskim naglasom, je srednje postave, star naj bil med 25 in 30 let ter visok okoli 190 centimetrov.  Policijska uprava poziva vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, naj o tem obvestijo policijo na številko 113, anonimno številko policije 080 1200 ali na številko Policijske postaje Nova Gorica 05 30 34 400.

Žrtve tovrstnih kaznivih dejanj pa policija poziva, naj o tem čim prej obvestijo policijo in s tem olajšajo raziskovanje dogodka.

Zadnje novice

Sorodne vsebine