7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Mladoletnima voznikoma zasegli avtomobil in traktor

Policisti PP Krško  so  med opravljanjem nalog na območju Kerinovega Grma ustavili voznika osebnega avtomobila Seat ibiza. Med postopkom so ugotovili, da gre za mladoletnega voznika, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.  Vozil je neregistriran avtomobil, odjavljen iz prometa, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

 

Avtomobil  so  mu  zasegli  in  o  kršitvah  cestno  prometnih  predpisov z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Nekaj po 14. uri so brežiški policisti pri Kapelah ustavili 14-letnega voznika kmetijskega traktorja,  ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Traktor  so  zasegli  in  zaradi  kršitve  na  sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Vozil avtomobil, ki je od leta 2011 odjavljen iz prometa

Policisti  PP  Novo  mesto so med kontrolo prometa v Stranski vasi ustavili 35-letnega  voznika  osebnega  avtomobila  Seat  ibiza.  Kršitelj,  ki nima veljavnega  vozniškega  dovoljenja, je vozil neregistriran avtomobil, ki je bil  v  letu  2011  odjavljen  iz  prometa.  Na  vozilu  so  bile nameščene registrske  tablice,  ki  pripadajo  drugemu vozilu, ugotovili pa so še več drugih  kršitev,  povezanih  s  tehnično  izpravnostjo  in obvezno opremo v vozilu.  Zaradi  kršitev so mu izdali plačilni nalog in napisali obdolžilni predlog.

Zadnje novice

Sorodne vsebine