11.2 C
Ljubljana
sobota, 15 maja, 2021

Meritve hitrosti z radarjem v okolici šol

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda, dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru ter tri primere povoženja divjadi.

V treh prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, v ostalih dveh prometnih nesrečah, ki sta se pripetili na območju Lendave in Očeslavec pa sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani.

Na področju kriminalitete je bila na območju PP Murska Sobota obravnavana tatvina, na območju PP Lendava dve tatvini in goljufija, na območju PP Ljutomer KD grožnje in tatvina, na območju PP Gornji Petrovci krivolov, policisti PPP Murska Sobota pa so obravnavali kaznivo dejanje zoper varnost javnega prometa.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. V obeh primerih sta se kršitelja ob intervenciji policistov pomirila.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota, v okolici šol.

Glede na skorajšnji pričetek novega šolskega leta vse starše, ki bodo pripeljali svoje otroke v šolo in vse ostale udeležence v prometu opozarjamo, da upoštevajo cestno prometne predpise, da so v bližini šol strpni, predvsem pa, da hitrost vožnje prilagodijo dani situaciji.

Zadnje novice

Sorodne vsebine