3.5 C
Ljubljana
sobota, 3 decembra, 2022

Med vožnjo po Novem mestu opit trčil v štiri avtomobile

Piše: C. R., STA

Novomeški policisti so v četrtek popoldne obravnavali 54-letnega voznika, ki je opit sedel za volan terenskega vozila, med vožnjo po Novem mestu pa trčil v štiri vozila, ne da bi ustavil. Ko so ga izsledili policisti, je zavrnil preizkus alkoholiziranosti. Odvzeli so mu prostost in ga odvedli v pridržanje, so sporočili s PU Novo mesto.

54-letnik je okoli 17.30 najprej trčil v dva parkirana avtomobila na Novem trgu v središču mesta. Nato je brez ustavljanja vožnjo nadaljeval proti Westrovi ulici, kjer je zaradi premajhne bočne razdalje trčil v avtomobil voznice, ki je ustavila pred križiščem. Ne da bi ustavil, je vožnjo nadaljeval do parkirnega prostora v Šegovi ulici, kjer je zaradi nepravilnega premika trčil v še en parkiran avtomobil.

Policiste so o njegovi vožnji obvestili že, ko je trčil v dva parkirana avtomobila v središču mesta. Izsledili so ga v Šegovi ulici. Ker je kazal očitne znake opitosti, so mu odredili alkotest, ki pa ga je zavrnil, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje, so še sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine