7.7 C
Ljubljana
petek, 23 februarja, 2024

Manjša prometna nesreča usodna za peško

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo s smrtnim izidom, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, požar, pet poškodb vozil na parkirnih prostorih in dve povoženji divjadi.

 

Ob 17.15 se je v Murski Soboti v križišču Gregorčičeve in Ulice Staneta Rozmana zgodila prometna nesreča. Zaradi izsiljevanja prednosti sta trčila dva osebna avtomobila. Po trčenju je en osebni avtomobil odbilo na prehod za pešce, kjer je trčil v 85-letno peško. Slednja je bila odpeljana v bolnišnico, kjer pa je pozneje umrla. Obe voznici sta bili lažje telesno poškodovani.

Soboški policisti so odkrili tudi bankovec za 50 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen. Na območju M. Sobote obravnavajo še poškodovanje tuje stvari in ponarejanje listin, na območju Gornje Radgone so zabeležili tatvino goriva, v Gornjih Petrovcih pa poškodovanje tuje stvari.  

Okoli šestnajste ure je na pomurski avtocesti na območju Lendave zagorelo tovorno vozilo za prevoz osebnih avtomobilov. Požar je zajel priklopnik tovornega vozila in devet naloženih osebnih avtomobilov. Požar so pogasili gasilci. Vzrok požara in višino materialne škode pa policisti še ugotavljajo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine