23.1 C
Ljubljana
torek, 25 junija, 2024

Lovil ribe brez dovolilnice

Piše: C. R.

V Poljanski dolini so policisti v petek obravnavali prijavo požara v naravi. Posredovanje gasilcev ni bilo potrebno.

V Ratečah so policisti v petek obravnavali poškodbo otroka pri vožnji s kolesom na neprometni površini. Otrok je uporabljal kolesarsko čelado in se je telesno poškodoval. Gre za samoudeležbo. Odpeljan je bil v zdravstveno ustanovo.

Škofjeloški policisti so v petek obravnavali prepir med dvema znancema in povzročitev lahkih telesnih poškodb z udarci pri enem od njiju. Policisti dogodek obravnavajo kot kaznivo dejanje povzročitve lahkih telesnih poškodb.

V Kranju so policisti v petek zvečer obravnavali prijavo o moškem v slabšem zdravstvenem stanju. Ugotovljena je bila uporaba metadona. Moškemu je bila nudena zdravniška pomoč.

V Kranju je včeraj zagorela sončna elektrarna. Tuja krivda ni bila ugotovljena. Nastala je materialna škoda. Požar so pogasili gasilci.

Na območju Cerkelj na Gorenjskem so kranjski policisti včeraj vodili iskalno akcijo za pogrešanim 52-letnim Ljubljančanom Miranom Jurkom (Policijska uprava Ljubljana). Poleg policije je sodelovalo 59 gasilcev in 18 vodnikov reševalnih z reševalnimi psi. Moški ni bil najden.

V Kranju so policisti včeraj obravnavali prijavo o lovu rib brez ustrezne dovolilnice. Postopek je vodil ribiški čuvaj.

Med kranjsko vojašnico in Rupo se je včeraj zaradi spuščenega psa poškodovala občanka, ki je sprehajala svojega psa. Manjši pes brez nadzora je pritekel do nje, njen pes pa je sunkovito stekel za njim, zaradi česar je padla in se lažje poškodovala. Policisti vodijo postopek in zbirajo obvestila.

Divjad je bila povožena na glavni cesti skozi naselje Podbrezje na območju Drage med Naklim in Strahinjem, relaciji Tenetiše – Goriče in v naselju Nomenj.

Vir: Policijska uprava Kranj

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine