22.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

Ljubljanski policisti vendarle ujeli nekaj vlomilcev

Včeraj je Policijska uprava Ljubljana okoli 22. ure prejela obvestilo občana, o vlomu v skladiščne prostore podjetja v Ribnici. Policisti so na kraju zalotili 39 in 24 letna osumljenca, ki sta vlomila v skladišče in iz njega odtujila kovinske izdelke. Osumljenima je bila za nujno potreben čas, da se zberejo obvestila, odvzeta prostost. Zoper oba bo na pristojno Državno tožilstvo v Ljubljani podana kazenska ovadba.

 

Okoli 19. ure je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o vlomu v dva avtodoma na območju Viča, ki sta ju izvršila dva storilca. Pri enem vlomu nista odtujila ničesar, pri drugem pa sta odtujila tri nahrbtnike z vsebino. S kraja sta se odpeljala z belim Audijem. Na podlagi opisa so ju policisti ustavili v bližini. Pri enemu osumljencu so policisti zasegli še manjšo količino snovi, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo.

Obema je bila odvzeta prostost, ko bodo zbrana vsa obvestila, bosta s kazensko ovadbo privedena k preiskovalnemu sodniku.

Na Viču  je neznani storilec vlomil v stanovanje in odtujil gotovino.

Lastnika je oškodoval za okoli 1000 evrov.

V Mostah je bilo vlomljeno v trgovino, od koder je neznani storilec odtujil plinske jeklenke. Nastalo je za okoli 500 evrov škode.

Zadnje novice

Sorodne vsebine