17.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Le kaj se je pletlo po glavi vozniku minibusa, ki je na ravnem delu zapeljal levo in zletel s ceste? 18-letno potnico je moral v bolnišnico odpeljati helikopter!

Na cesti Cerkno-Dolenji Novaki se je danes okoli 6.40 zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodovalo več mlajših oseb. Zaradi nepravilne smeri vožnje je z vozišča zapeljal minibus, v katerem je bilo poleg 54-letnega voznika še devet mlajših potnikov, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

 

Po prvih zbranih podatkih je 54-letni voznik minibusa na ravnem delu vozišča nenadoma zapeljal levo in zatem približno 30 metrov v globel, kjer je vozilo obstalo na kolesih, zagozdeno med drevesi. Kot so pojasnili na policiji, cesta ni bila spolzka oz. poledenela ali zasnežena.

V nesreči so se trije otroci in 18-letnica predvidoma lažje poškodovali in so jim kasneje nudili zdravniško pomoč. Poškodovano 18-letnico so kasneje s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana, prav tako so reševalci po nudeni zdravniški oskrbi v UKC Ljubljana z reševalnim vozilom odpeljali še dva lažje poškodovana otroka.

Policisti so o dogodku obvestili tudi pristojne pravosodne organe, 54-letnega voznika pa bodo kazensko ovadili.

Zadnje novice

Sorodne vsebine