22.2 C
Ljubljana
torek, 23 julija, 2024

Lačni prašiči pojedli živo 56-letnico, potem ko je obležala ob epileptičnem napadu!

V ruski Republiki Udmurtija so lačni prašiči pojedli živo žensko potem, ko je ta obležala zaradi epileptičnega napada. Razlog za smrt je bila izguba krvi, kot pravi policija, pa so prašiči pojedli celoten obraz, ramena in ušesa.

Iz Rusije poročajo o naravnost grozljivi smrti 56-letnice. Ta je vstopila v hlev in obležala po epileptičnem napadu, lačni prašiči pa so jo živo pojedli. Njeno ime javnosti ni znano, policija pa pravi, da je v hlev odšla nahranit prašiče, umrla pa je zaradi izgube krvi. Prašiči so sicer uspeli pojesti njen celoten obraz, ramena in ušesa, preden se je zbudil njen mož in ugotovil, da njegove žene ni. Mož je bil v času dogodka bolan, še poroča Daily Mail.

Detektivov že leta noben primer ni tako pretresel
Tiskovni predstavnik regionalnega preiskovalnega odbora je pojasnil, da je bilo v primeru zaprošeno mnenje forenzičnih strokovnjakov, da bi ugotovili vse okoliščine in razloge za tragičen dogodek. Ti ugotavljajo, da je ženska padla na tla, najverjetneje je omedlela ali pa doživela epileptični napad, detektivi pa v več letih niso naleteli na tako pretresljiv primer.

J. Ž./Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine