10 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Krvavo: Uspela je še poklicati 112, nekaj minut kasneje pa je že bila ubita

Včeraj,  okoli  21. ure je policija preko regionalnega centra za obveščanje prejela obvestilo,  da je na številko 112 poklicala 26-letnica in naznanila nasilno vedenje  brata.  Nekaj  minut  kasneje  je  na  intervencijsko številko 113 poklical  tudi  22-  letnik in povedal, da je umoril svoje družinske člane, ter da je oborožen.

Policisti,  ki  so  prvi  odšli  na  kraj,  so  zavarovali okolico objekta. Aktivirana je bila specialna enota policije, ki je vstopila v objekt in pri tem  v  notranjosti  našla  trupla  26-letne  ženske, 56- letne ženske, ter 60-letnega  moškega,  ki so bili poškodovani s hladnim in strelnim orožjem. Prav  tako  je  bil  najden  mrtev 22-letni osumljenec, ki je na podlagi do sedaj zbranih obvestilih storil samomor.

Ogleda  kraja  kaznivega dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in  državna  tožilka.  Zbiranje  obvestil  in ogled kraja kaznivega dejanja umora še vedno poteka, motiv za storjeno kaznivo dejanje še ugotavljamo.

Osumljeni  do  sedaj  še ni bil obravnavan za kazniva dejanja, prav tako ne razpolagamo s podatki, da bi bili v družini prisotni spori med člani.

Zadnje novice

Sorodne vsebine