24.8 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Krvava Jadranska magistrala: Motorist ga je ustrelil v vrat, ko sta z dekletom v avtu jedla burger – mrtev na mestu

Na jadranski magistrali, le streljaj od mesteca Omiš, je danes okrog 14. ure priško do krutega umora. Neznanec je s pištolo v vrat ustrelil 38-letnega moškega v avtomobilu, vse je v živo videlo njegovo dekle na sopotnikovem sedežu. Hrvaška policija je sprožila racijo, storilec, ki je na begu, pa naj bi se na kraj zločina pripeljal in odpeljal z motorjem.

 

Kot poroča Večernji list, je do umora prišlo na delu jadranske magistrale, kjer se odcepi cesta za Brzet. Moški, na katerega so streljali, je bil v času napada v avtomobilu, kmalu po dogodku pa je na kraju nesreče tudi umrl. Če gre verjeti poročanju hrvaških medijev, je K. F. iz Piska v času umora v avtomobilu, parkiran ob cesti, jedel hitro prehrano. VIDEO

Foto: Večernji list.

Kot piše Slobodna dalmacija, je bil ubit moški lastnik gostinskega lokala v Pisku na obali, ki so ga že pred nekaj leti neznanci zažgali. Sosedje so za medije povedali,da je bil umorjeni vse življenje problematičen, da se je velikokrat pretepal, nekaj časa pa naj bi živel tudi na Norveškem.

T. F.

Zadnje novice

Sorodne vsebine