12.5 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Kronika pomurskih policistov: Štiri prometne nesreče

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Obravnavali smo štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete smo v obravnavali tatvino registerskih tablic, tatvino kolesa in dve kaznivi dejanji grožnje. Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil v Gornji Radgoni pridržan voznik osebnega avtomobila. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja sta bila voznikoma z območje M. Sobote zasežena osebna avtomobila.

Včeraj ob 13.25 se je na Ravenski ulici v Beltincih zgodila prometna nesreča, katero je povzročila voznica osebnega avtomobila. Voznica je pretesno prihitevala mopedista, ki je trčil v robnik pločnika in padel. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo voznico in morebitne priče, da se oglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na številko 113. Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota

Vir: PU Murska Sobota

Zadnje novice

Sorodne vsebine